zondag 2 september 2012

Marbehan


Uitnodiging:
Hoi vrienden spoortrippers.

Woensdag wandeling zonder de grote goeroe, maar met de tijdelijke GG en zijnen adjunct de voormalige V3.
Wij zouden, zoals reeds min of meer was afgesproken, naar Marbehan trekken om daar een tripje te doen het parcours gaan we op de trein bekijken.
Treinuren: zoals meestal Sint-Niklaas 06u29  Brussel 07u42.
Kaarten: 68/ 1-2  en 68/ 5-6 ( vooral voor de ondergeschikten )deze meebrengen.
Wie durft het aan met de nieuwe GG en zijn ondergeschikten?
Bij deze wens ik uit naam van alle spoortrippers veel sterkte en een spoedig herstel toe aan de echte Grote Goeroe HILAIRE en zijnen onmiddellijke sjef ANNIE.

IKKE
William

Relaas der feiten
22 augustus 2012
Hoi vrienden spoortrippers.

Zoals we reeds hadden vernomen was het een trip zonder de GG. Toch met 7 durvers de " DIE HARD " onder de trippers onder leiding van de TGG en bijgestaan door zijn hulpje de T2 (voorheen de V3 ).Met dit groepje vertrokken in Marbehan voor een tocht grotendeels in de schaduw van de bossen bij een zomers temperatuurtje ( wat kan je meer verlangen hé ).Ondrweg heb ik de T2 zijn gang laten gaan,om hem voor te bereiden op de trip van volgende week die hij alleen moet leiden, en ja mist een paar kleine aanwijzingen heeft hij het er goed vanaf gebracht ook dank zij zijn nieuwe kaarten! Het viel wel op dat de eeuwige laatste Jack veel vooraan in de groep wandelde ( bij gebrek aan zijn soulmate denk ik ) om daar soelaas te vinden bij de andere spoortrippers. 's Middags ons lunchpakket soldaat gemaakt aan het monument Aux Coloniaux nabij het Cim. Mil. Fr. Sommigen onder ons hadden dit nog niet gezien en dat bracht toch een ingetogen moement in de groep. Nadien verder gestapt door de bossen om langs de Forges de Mellier terug aan te komen aan ons starpunt Marbehan. In het door ons bekende kroegje hebben we ons tegoed gedaan aan de lekkere godendrank Orval (2 maar ) en gedronken op het spoedig herstel van onze " GROTE GOEROE " Hilaire.

Geniet van de foto's en tot binnen 2 weken.

IKKE

William

Nabeschouwing:
Dag één zonder Hem zit er op! Juist op onze vaste wandeldag een andere klep laten steken. Sommigen voelden de messen snijden in eigen vlees??? In ieder geval er is over gesproken. "Operatie geslaagd" was een blijde mededeling! Nu nog herstellen en weer stappen. Om geen Orval crisis te veroorzaken hebben Pgg (plaatsvervangende grote goeroe, bemerk de kleine gg)) en ikzelf ons opgeofferd om in zijn plaats samen eentje te nuttigen, en dat op zijn gezondheid. Hij mag dat later ter plaatse gaan afrekenen.
De groeten en hou de messen uit jullie body.
Herman.

Geen opmerkingen: