zondag 16 september 2012

Esneux - Rivage


Uitnodiging:

Hoi spoortrippers.

Op vraag van de tgg gaan we woensdag vertrekken in Esneux om vandaar uit te stappen naar Poulseur of misschien bij dat mooi dienstertje in Rivage je weet wel hé.
De trein uren zijn zoals gewoonlijk
St-Niklaas : 06u29
Brussel : 08u06
luik : 09u22
naar Esneux om onze vriend te plezieren.

Mannekens vergeten te vermelden
kaarten : 49/1-2
                49/5-6

meebregen aub.

De TGG
IKKE
William


Relaas der feiten:
12 september 2012.

Hoi spoortrippers.

Het was weeral een mooi tripje vrij goed weer met ja, een spatje regen maar daar klagen we niet over hé. De leiding was in handen van de tgg en zijn hulpje de tpg
(= tijdelijke pruts goeroe volgens Karel ) Ericje. Moet gezegd worden de Herman ( tgg ) hij doet zijn best met de groep te loodsen door het landschap hij verdiend er een streepje bij, wat niet kan gezegd worden van zijn hulje die loopt er maar bij als 5de wiel aan de wagen. Hij loopt bestendig in de achterste gelederen met de wandelkaart dichtgevouwen . Normaal moet hij vooraan lopen met de Herman en zo helpen de groep te leiden, en als je hem eens vraagt waar zijn we nu weet hij geen zinnige uitleg te geven zo zie je maar hij moet nog veel leren hopelijk komt dat nog wel. Onze Russel liep er wat verloren bij nu hij het gezelschap van zijn boezemvriend voor enkele weken moet missen, maar niet getreurd er zijn er al die Jack zijn plaats innemen om hem een beetje op te beuren. Volgende week gaat het richting Poix-St.-Hubert om Mammie Confituur eens een bezoekje te brengen, wees er bij want daar zal nog wel Orval te verkrijgen zijn wat niet meer zo evident is deze dagen, het zijn droeve tijden voor Orvaldrinkers dat hebben we de laatste weken al meermaals ondervonden.

Geniet van de foto's en tot volgende afspraak.

IKKE de TGG
William


Nabeschouwing:

Wie zonder kaarten gaat stappen krijgt onder zijn vijs! Nieuwe leider nieuwe wetten! Hij is dan ook het mikpunt van die pietou zijn aandacht en blikveld. Een beetje haantjes gedrag, hij wil duidelijk bovenaan staan in de pikorde. Jammer dat hij hoogtevrees heeft. We zullen hem wel temmen de man met de grote letters. Laat ons zoals echte Belgen samenspannen eens zien of hij dan nog door zijn zonnebril kan kijken dan de wuitten.
De groeten
Herman