zaterdag 8 september 2012

Poulseur - Rivage


Uitnodiging:
Hoi vrienden trippers.

Ik moet en ikke zal het meemaken de apres in Rivage.
Ze hebben me al wekenlang het schuim op mijn lippen doen komen maar nu ga ik het beleven. Dus de trip gaat richting Rivage met start te Esneux en dan op het einde geleid te worden door de tgg naar de beruchte kroeg!!!
Wees van de partij want het zal er stuiven.
Trein te St.-Niklaas om 6u29 en te Brussel 08u06 richting Luik.
Kaarten 49/1-2   49/5-6.

IKKE de TGG

Relaas der feiten:
05 september 2012

Hoi vrienden wandelaars.

De dag begon weer met problemen met de treinen, het spoor hĂ©, vanaf wij er weg zijn loopt het volledig mank. Enfin na wat over en weer gebel van de trippers is iedereen toch nog op tijd in Brussel geraakt en hadden we de voorziene trein naar Luik! Daar de trein genomen Gouvy om af te stappen in Esneux, maar wat dacht je die stopt daar toch niet zeker, dan maar de volgende halte genomen en in Poulseur uitgestapt om daar de trip te beginnen. Met improviseren en veel natte vingerwerk toch in geslaagd om er mooie toch van te maken. Door bos en weiland, heuveltje op en af, privĂ©terrein onbestaande wegen en andere die niet op de kaart staan maar er wel zijn, zijn we toch op de veelbelovende eindbestemming gekomen in Rivage. Door de verhalen van de tgg was ik wel benieuwd wat we daar zouden voorgeschoteld krijgen onder vorm van de dienster van dienst. Ik had me er wel iets anders van voorgesteld het was niet de deerne die hij de vorige keer op de schoot had gekregen maar een jong ding maar veelbelovend uiterlijk zie maar op de foto die ze moesten nemen van mij tegen wil en dank. Kortom het was toch nog een mooie wandeling bij een lekker weertje en een mooie afsluiter maar met te weinig Orval.

Geniet van de foto's en tot volgende trip.

IKKE de TGG
William


Nabeschouwing:
Nieuwe leider nieuwe wetten! Als hij denkt dat de treinen stoppen waar hij wil! Moet hij nog veel leren!! "Dixit Frans"
Niks dan lof anders over deze tijdelijke leider, kan ook niet anders. Mag anders niet meer naast hem lopen. Toch missen we het fijne afgewerkte geheel van Hilaire.
Hij is terug thuis, bezig aan het revalideren. Laat de zon maar schijnen het zal hem deugd doen. Al die stralen brengen hem terug de nodige energie. Wij steunen hem door te blijven stappen. Hij zal wel een beetje jaloers zijn, als hij ziet hoe zijn opvolger in de watten wordt gelegd.
Maar het is maar voor even. Gegroet en tot de volgende stap.
Herman